Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primul Mercur retrograd din 2020 lovește puternic. Destinul se schimbă pentru aceste zodii

Mișcarea retrogradă a lui Mercur are loc în Pești, un semn conectat cu emoțiile profunde și accesul la dimensiunile incoștiente ale psihicului nostru. 

Primul Mercur retrograd din 2020 lovește puternic. Destinul se schimbă pentru aceste zodii
Comentează 0

Unele zodii vor experimenta adevărate furtuni emoționale, altele vor scoate la suprafață credințele moștenite, care le programează viața. Este o perioadă optimă pentru conștientizare și schimbare, chiar dacă acestea nu se întâmplă fără suferință.

Cum influențează Mercur retrograd relațiile zodiilor 

Berbec

Mercur retrograd te silește să-ți revizuiești anumite decizii legate de relația ta de iubire. Poate că trebuie să mai aștepți până să oficializezi legătura, mai ales că nu sunt indicate căsătoriile în perioadele retrograde ale lui Mercur. S-ar putea să fie o perioadă tulbure, cu conflicte între tine și partener legate de modul în care participați amândoi la relație. Nu îți convin reproșurile partenerului că nu ești suficient de implicată și reacționezi destul de dur, spunându-i toate nemulțumirile tale. Chiar dacă nu vă despărțiți, veți avea o perioadă destul de tensionată. 

Taur

Mercur retrograd îți aduce ezitări și întârzieri în ceea ce privește relațiile tale romantice. De aceea, este posibil ca în februarie să ratezi oportunitatea de a-ți găsi jumătatea, deși sunt persoane care îți fac curte. Te vei concentra mai mult pe alte dimensiuni ale vieții tale, în special pe muncă și pe sprijinul unor membri din familie, și va trebui să mai aștepți până îți vei găsi sufletul pereche. Citește continuarea

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite