Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primul lucru pe care trebuie să-l faci când intri într-o cameră de hotel! Nu mulți știu asta

Cu cât mai simplu decorată este o cameră de hotel, cu atât mai puţin probabil este să pierzi lucruri în aceasta şi să fii stresat din acest punct de vedere, spune designerul Karim Rashid, într-un articol publicat de Bloomberg.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci când intri într-o cameră de hotel! Nu mulți știu asta
Comentează 0

El este cunoscut pentru designurile sale simple, precum sticla de apă Bobble sau coşul de gunoi Garbo. Următorul lui proiect este o sticlă de vin pentru podgoriile Stratus, scrie BM

În călătoriile sale, a învăţat câteva lucruri utile pentru orice călător:

1. Cum să despachetezi: ”Când fac design pentru hoteluri, nu pun alte spaţii de depozitare în afara celor din principala zonă - un singur dulap în care poţi să pui orice. Restul spaţiilor de depozitare nu sunt necesare. Cu cât mai curată este camera, cu cât este mai minimalistă, cu atât sunt mai mici şansele să laşi ceva în urmă.”

2. Primul lucru pe care să îl faci când ajungi într-o cameră de hotel: ”Camerele de hotel au tendinţa să fie prea aglomerate; dacă am de gând să petrec trei zile acolo, trebuie să mă simt liber şi capabil să gândesc relaxat. Iau fiecare bucată de hârtie, fiecare carnet şi le ascund în sertare”.

3. Cum să te asiguri că îţi aminteşti de un loc: îţi faci un tatuaj. În prezent, el are 26 de tatuaje, făcute în 26 de oraşe diferite. 


Scrie un comentariu

trimite