Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primul caz de coronavirus la ANAF; vezi unde a fost înregistrat

Primul caz de coronavirus a fost înregistrat și la ANAF.  Cazul a fost comunicat de urgență la Direcția de Sănătate Publică. Este vorba despre un funcționar care nu desfășura activități cu publicul la Direcția Regională a Finanțelor Publice Brașov - Trezoreria Brașov.

,

Primul caz de coronavirus la ANAF; vezi unde a fost înregistrat
Comentează 0

„Au fost dispuse, ca mãsuri imediate, dezinfecția tuturor spațiilor din cadrul DGRFP Brașov, izolarea la domiciliu a angajaților care au avut contact cu persoana diagnosticatã pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricãror mãsuri pentru limitarea rãspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19). Conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscalã urmãrește cu atenție evoluția situației actuale și întreprinde toate mãsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât și angajații, sã fie în siguranțã în unitãțile fiscale. Reamintim contribuabililor cã obligațiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode de comunicare la distanțã prin intermediul Spatiului Privat Virtual (pentru depunerea declarațiilor și obținerea de informații), iar plata poate fi efectuatã prin internet banking sau ghiseul.ro. Informații generale în domeniul fiscal și IT puteți obține prin apelarea Call-center-ului, la numãrul de telefon 031.403.91.60”se arată într-un comunicat de presă al ANAF.
Contribuabilii care nu sunt  înrolați în Spațiul Privat Virtual pot utiliza Formularul de contact de pe site-ul Agenției pentru a obține informații generale în domeniul fiscal și IT.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite