Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primim spre publicare (de la o femeie): Bărbații caută tot timpul altceva! Răspunde vreun bărbat?

Primim spre publicare (de la o femeie): Bărbații caută tot timpul altceva!  Răspunde vreun bărbat?
Comentează 7

Tot mai des aud persoanele de sex masculin că nu își găsesc femeia potrivită! Cum să o găsească, dacă ei o caută pe cea mai nepotrivită!? M-am săturat să îi văd că nimic nu îi mai mulțumește, poate dacă am avea patru perechi de sâni am fi pe gustul lor. Mai nou îi aud că vor o femeie simplă!

- Serios?

Și când o găsesc, fug de ea mâncând pământul! Bărbații nu caută o femeie simplă. Știți de ce? Pentru că ei se cred extraordinari și caută o reflexie a sinelui în femeie! Asta e purul adevăr. Vor să fie perfectă, exact cum se visează ei . Doar că ei nu își văd bubele lor, doar pe ale femeilor. Sunt curioasă dacă dacă aș pune două imagini: una cu o femeie simplă și una cu o femeie mai complicată! Oare câți ar alege-o pe aia simplă? Cu siguranță nici unul.

Bărbații caută tot timpul altceva, indiferent câte sacrificii ai face pentru ei. Pentru că nu se pot abține, iar vânatul a rămas în continuare cea mai mare pasiune a lor, cred că a reușit să o detroneze și pe cea pentru fotbal. Și sunt femei care acceptă toate astea. Crezi că dacă se căsătorește cu tine va fi serios și nu va căuta escapade cu fetele de pe Instagram? Nici bine nu s-a uscat cerneala pe foaie că el deja își caută amante. Și tu ce o să faci? O să accepți toate astea de dragul compromisului, pentru că ție frică să alegi alt drum.

Respect femeile care sunt puternice și nu acceptă aceste mizerii din partea bărbaților, care sunt luptătoare și își dau seama că pot mai mult decât atât. De fiecare dată ne dăm seama mai devreme sau mai târziu că realitatea este cu totul alta. Este sub nasul nostru ... dar noi evităm să o vedem. Onestitatea se poate strecura de câte ori vrea, repetând mereu șiretlicul, trucul ca în vis. La sfârșit va fi ca un monolog, care nu se mai adresează nimănui ...

Nu îți risipi timpul cu oameni care nu te merită!

Corina T.


Scrie un comentariu

trimite