Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primele rețineri în megadosarul de proxenetism

S-au făcut primele rețineri după cele peste 600 de percheziții și descinderi din întreaga țară. Oamenii legii au făcut verificări la sute de adrese unde locuiau oameni bănuiți că ar fi implicați în grupări care se ocupă de proxenetism, cămătărie, șantaj, trafic de minori sau trafic de droguri. Printre cei reținuți se numără și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi. Mascații l-au ridicat chiar din vila de lux pe care o deține. 

Primele rețineri în megadosarul de proxenetism
Comentează 0

Percheziții de amploare în toată țara. Oamenii legii au descins în forță, miercuri dimineață, la peste 600 de adrese. Printre infracțiunile vizate se numără traficul de droguri de mare risc, criminalitate organizată, șantaj și înșelătorie. Acțiunile polițiștilor vin în contextul în care foarte mulți infractori s-au întors în țară la începutul pandemiei. Mai mult, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, milionarul Alex Bodi, vizat într-o mega-anchetă de proxenetism a fost reținut. 

Acţiunile în forță ale procurorilor DIICOT şi Poliţiei Române sunt în 24 de cauze penale. Oamenii legii vor să destructureze grupări infracționale de criminalitate organizată implicate în trafic de droguri și de persoane, proxenetism, trafic de migranţi, camătă, criminalitate informatică, evaziune fiscală și spălare de bani.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite