Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul Timişoarei a intrat în autoizolare după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID

Dominic Fritz, primarul ales al Timişoarei, va intra în autoizolare după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu coronavirus. Edilul susţine că a purtat masca de protecţie şi a păstrat distanţarea socială. De asemenea, acesta a făcut şi testul pentru coronavirus şi va rămâne la domiciliu până la venirea rezultatului.

Primarul Timişoarei a intrat în autoizolare după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID
Comentează 0

Primarul Timişoarei a anunţat pe Facebook că s-a întâlnit cu o persoană confirmată cu COVID care a aflat abia marţi seara. Acesta a respectat regulile de distanţare socială, însă marţi a avut programate o serie de întâlniri cu prefectul de Timiș, cu medicii de la Spitalul „Victor Babeș”, cu directorul DSP și cu directorul ADR Vest, Sorin Maxim.

"Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online. Vă țin la curent!", a informat Fritz.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite