Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul spune că nu a cerut ”cotă de refugiați” pentru Arad

Primarul Gheorghe Falcă neagă informațiile apărute în presă și în mediul online privind o eventuală cerere a municipalității ca 15 la sută dintre refugiații ce ajung în România să fie găzduiți în Arad.

Primarul spune că nu a cerut ”cotă de refugiați” pentru Arad
Comentează 0

Falcă susține că ”niciodată Primăria nu a solicitat vreun refugiat și nici nu a alocat bani în acest sens”, iar pentru un astfel de demers ar fi nevoie de o hotărâre a Consiliului Local.

”În schimb, poate ne spune domnul prefect cum a răspuns la solicitarea Guvernului privind cazarea refugiaților (...) Domnul prefect ne poate spune că în acest moment la centrul din Horia avem refugiați și nu cred că s-a opus existenței acestora acolo”, a declarat edilul.

În direct pe Facebook

Considerând că în ultima vreme s-au înmulțit atacurile la adresa sa, Falcă a decis să discute în direct cu arădenii în mediul online, mai ales pe Facebook.

”Pentru că am constatat că unii au început campania electorală murdară, am decis ca o dată pe săptămână să am audiențe  cu cetățenii pe Facebook și pe alte mijloace de comunicare. Vreau să răspund în direct la lucrurile murdare care au început și sigur or să mai apară. Am fost acuzat, săptămâna trecută, că sunt incompatibil (...) Documentele ANI confirmă că nu există compatibilitate”, a declarat primarul.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite