Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul oraşului Curtici răspunde atacurilor politice cu privire la starea DJ 709B


În cursul acestei săptămâni, pe pagina de socializare Facebook au apărut imagini cu un tronson din drumul judeţean 709B, mai exact intrarea din oraşul Curtici care a fost recent refăcută, dar asfaltul s-a distrus.

Primarul oraşului Curtici răspunde atacurilor politice cu privire la starea DJ 709B
Comentează 0

Într-o postare pe pagina sa personală de Facebook, primarul oraşului, Ban Bogdan, răspunde celor care au criticat starea drumului Curtici-Macea, spunând că sunt doar atacuri politice înaintea alegerilor. De asemenea, edilul a atras atenţia asupra faptului că s-a produs o dezinformare, menţionând că drumul este în administrarea primăriei, ci nu a Consiliului Judeţean. „Reparațiile la DJ 709B se fac, în baza unui contract de prestări servicii de către o societate care a participat la procedura de publicitate organizată de către primărie. Acel tronson de drum județean se află în administrarea Orașului Curtici, nicidecum a Consiliului Județean Arad. Lucrările nu au fost recepționate, situațiile de lucrări nu au fost deocamdată semnate de către dirigintele de șantier, iar lucrarea se află în termenele legale de execuție. Încă de luni dimineața, la prima oră, am fost informat de către reprezentantul societății care execută reparațiile, asupra problemelor existente și asumarea remedierii deficiențelor apărute. Cauzele distrugerii suprafetelor proaspăt reparate sunt multiple, începând cu apariția unor infiltrații din pânza de apă freatică, până la calitatea precară a asfaltului achiziționat de la stația de asfalt. E ușor să lansăm acuzații la adresa anumitor persoane sau chiar a unei instituții fără să știm, sau măcar să ne intereseze cauzele sau motivele care au adus la apariția anumitor probleme”, a scris Bogdan Ban.
Primarul a dat de asemenea asigurări că lucrarea va fi preluată doar în momentul când aceasta va fi perfect executată, până atunci lucrările vor continua.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite