Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul de la Vinga a anunțat că are coronavirus

Ioan Sorin Negrei, primarul comunei Vinga, a anunțat că are COVID-19. Acesta susține că are o formă ușoară a bolii, a intrat în izolare împreună cu familia și că urmează tratamentul specific.

Primarul de la Vinga a anunțat că are coronavirus
Comentează 0

„Dragi cetăteni ai Comunei Vinga,Mănăștur și Mailat din păcate numărul infectărilor cu virusul Sars Cov 2 este într-o uşoară creştere, din păcate atât eu cât şi familia mea am fost infectați cu acest virus având o formă uşoară.În momentul de față suntem în izolare la domiciliu ,având tratamentul specific combaterii acestui virus iar partea cea mai grea a trecut. La nivelul Primăriei Vinga s-au luat toate măsurile de dezinfecție, programul instituției fiind unul redus,între orele 09-11 în fiecare zi.Totodata avem rugămintea ca fiecare persoană care intră în sediul Primăriei să poarte mască de protecție şi să se dezinfecteze la intrare, prioritare în aceste momente sunt doar urgențele cetățenilor. Pentru ca numărul de infectări să nu mai crească şi pentru a putea combate împreună acest virus am rugămintea să respectați toate normele de protecție şi de igienă impuse de către autorități.

În speranța că vom reuşi să trecem cu bine peste această situație, eu vă doresc multă sănătate şi putere să trecem cu bine împreună peste această situație grea în care ne aflăm.

Dumnezeu să ne ajute şi să ne ocrotească!”, a scris pe Facebook Ioan Sorin Negrei.

Foto: Facebook Ioan Sorin Negrei

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite