Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul Călin Bibarț: „Începe distribuirea produselor de igienă”

În vederea aplicării Hotărârii Guvernului nr.784/2018 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării „Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate - POAD", Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Social Cantina Municipală, aduce la cunoştinţa cetăţenilor că începând cu data de 22.01.2021 va începe distribuirea produselor de igienă la depozitul situat în Parcul Industrial UTA, hala 61, (lângă magazinul CBA).

Primarul Călin Bibarț: „Începe distribuirea produselor de igienă”
Comentează 0

Distribuția se face de luni până vineri între orele 9-16. Cei interesaţi pot obţine relații suplimentare la numărul de telefon 0726/131555.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, beneficiază de ajutoare:

a) persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social) acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;

b) familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei;

Pachetele de produse POAD se ridică personal de către beneficiari, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire pentru produsele respective. Avem peste 500 de arădeni care beneficiază de aceste produse de igienă oferite gratuit. Consider că este un gest de bun simț să ne îngrijim de nevoile de bază a celor mai puțin norocoşi”, a declarat primarul Călin Bibarț, cu ocazia vizitei efectuate la depozitul din Parcul Industrial din zona UTA,  unde sunt depozitate în prezent produsele de igienă personală ce urmează să fie distribuite.

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide