Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul Călin Bibarţ a primit vizita ambasadorului Sloveniei în România

Primarul Călin Bibarț a primit astăzi vizita Excelenței Sale Lea Stančič, ambasadorul Sloveniei în România.

În cadrul vizitei s-au discutat teme actuale, de interes major pentru ambele state. ES Lea Stančič ne-a asigurat de sprijinul acordat României pentru aderarea la spațiul Schengen, mai ales prin prisma faptului că Slovenia va prelua Președinția Consiliului UE începând cu 1 iulie 2021, iar relațiile externe și parteneriatul cu Balcanii de Vest și Estul Europei reprezintă unul dintre principalele puncte pe agenda de lucru.

Primarul Călin Bibarţ a primit vizita ambasadorului Sloveniei în România
Comentează 0

Primarul Bibarț şi ES Lea Stančič  au discutat despre investiția cu capital sloven care urmează a fi implementată la Zimand, în județul Arad. Este vorba despre o investiție în construcția de sere care va furniza răsaduri pentru piața românească.

Am certitudinea că, după ridicarea restricțiilor, turismul dintre Slovenia şi România se va intensifica. În ceea ce priveşte intrarea  României în spațiul Schengen, Slovenia oferă sprijin şi susținere în toate demersurile", a declarat ambasadorul Stančič.

Suntem onorați de vizita doamnei ambasador Lea Stančič. Excelența Sa ne-a asigurat de cooperarea Sloveniei în ceea ce priveşte sectorul  economic, turistic, dar şi diplomatic. Apreciez dialogul deschis şi plăcut avut cu doamna Ambasador. Aşteptăm cu mare interes următoarea întâlnire”, a declarat primarul Călin Bibarț la sfârşitul întâlnirii.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite