Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăriile din județ au primit 3,5 milioane de lei de la CJA

În numai două zile de la rectificarea bugetară primită de Consiliul Județean, conducerea instituției a organizat astăzi o ședință extraordinară de consiliu pentru distribuirea sumelor către primăriile din județ. Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a avut în vedere solicitările primăriilor din județul Arad, dar numai în limita bugetului disponibil, care, din nou, este insuficient pentru acoperirea tuturor nevoilor într-un județ care este printre principalii contributori la bugetul de stat.

Primăriile din județ au primit 3,5 milioane de lei de la CJA
Comentează 0

Consilierii judeţeni, întruniţi astăzi, 12 decembrie, au aprobat rectificarea bugetului local pe anul 2018, în baza deciziei ANFP cu privire la repartizarea din cota de 17,25% din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale de majorare a fondului la dispoziția CJA cu suma de 3.487.480 lei. Din această sumă  347.480 lei acoperă arierate iar 3.140.000 lei reprezintă sume pentru programe de dezvoltare locală și proiecte de infrastructură.

Pentru prima oră sumele sunt alocate Consiliului Județean Arad în baza Deciziei Șefului Administrației Județene a Finanțelor Publice Arad.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite