Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria Hăşmaş şi Ţara lui Andrei: ultimele două zile pentru a vota proiectul „Împreună pentru comunitate”

Primăria Hăşmaş a intrat în concursul „RO Smart”  organizat de Ţara lui Andrei care se descrie drept o „competiţie naţională de proiecte care prin tehnologie şi digitalizare pot transforma comunităţile din România în comunităţile viitorului”.

Primăria Hăşmaş şi Ţara lui Andrei: ultimele două zile pentru a vota proiectul  „Împreună pentru comunitate”
Comentează 0

„Sunt ultimele două zile în care oamenii mai pot vota proiectul nostru. Îi rugăm pe toţi cei care sunt binevoitori să ne ajute cu un vot. Proiectul nostru «Împreună pentru comunitate, România conectată» doreşte rezolvarea problemelor cu care se confruntă toate oraşele şi comunele din România, respectiv sistemul de alarmare şi avertizare al populaţiei în caz de calmnităţi şi dezastre. Vrem să intrăm în directă legătură cu cetăţeanul. Pentru asta vrem să creăm o aplicaţie mobilă care pe lângă scopul prevenirii dezastrelor doreşte şi responsabilizarea  cetățeanului de rând și încurajarea dezvoltării ideeii de comunitate prin voluntariat” , ne-a declarat primarul comunei Hăşmaş, Cornel Popa.

În momentul de faţă, proiectul s-a calificat în semifinală, iar pentru a ajunge în finală, pe lângă voturile noastre, va trece şi de votul unei comisii de specialitate. Votul publicului reprezintă 20%, în timp ce votul comisiei 80%. Pentru mai multe detalii şi pentru a vota proiectul, accesaţi următorul link: https://taraluiandrei.ro/ro-smart/infrastructura?i=207&fbclid=IwAR25e-5cq42xaRzP2w4CHlj81AmeITvcpkeuQUkXgUDyCbaqu6kD7B4xWeI#/proiecte-semifinaliste

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite