Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria din Vladimirescu a devenit producător de curent şi este independentă din punct de vedere energetic (FOTO şi VIDEO)

Autorităţile locale din Vladimirescu nu îşi mai fac griji cu privire la preţul curentului, care a explodat pur şi simplu în ultimul timp. Este vorba desigur despre curentul consumat de clădirea Primăriei, care este produs acum de... Primărie. În plus, în faţa sediului a fost amplasată o staţie de încărcare, pentru a se încuraja transportul ecologic.

Primăria din Vladimirescu a devenit producător de curent şi este independentă din punct de vedere energetic (FOTO şi VIDEO)
Comentează 0

„Pentru că am promis că vă voi face mândri de comuna noastră, astăzi, vă anunț că am finalizat un proiect prin care Primăria comunei noastre este independentă din punct de vedere energetic, prin montarea de panouri fotovoltaice care la capacitate maximă pot produce dublul consumului instituției.

Tot în acest proiect am montat o stație de încărcare pentru mașini electrice, folosind de asemenea energia produsă de panourile montate pe acoperișul clădirii Primăriei.

Sunt convins că suntem prima administrație publică ce oferă acest serviciu și se autosusține energetic.

Continuăm proiectul «Energie Verde» și pentru celelalte instituții publice din comună”, susţine primarul Mihai Mag.

Intraţi AICI pentru VIDEO

Sursa foto şi video: Facebook Mihai Mag

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite