Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria Capitalei, ședință fulger! DECIZIE de ultimă oră în legătură cu protestul din 10 august

A aprobat sau nu Primăria Bucureşti mitingul din 10 august?. Replica PMB, venită marţi seara, a fost doar începutul și nu a rămas fără urmări. Într-un comunicat de presă remis miercuri seara, Municipalitatea anunţă că protestul din 10 august nu are organizatori.

Primăria Capitalei, ședință fulger! DECIZIE de ultimă oră în legătură cu protestul din 10 august
Comentează 0

PMB a reacţionat aseară, printr-un comunicat, după ce realitatea.net a cerut primarului Gabriela Firea un răspuns la întrebarea "A aprobat sau nu Primăria Bucureşti mitingul din 10 august?", dat fiind faptul că în spaţiul public au apărut controverse referitoare la protestul care va avea loc în Piaţa Victoriei.

PMB a răspuns solicitării, "FRP (Federația Românilor de Pretutindeni) a informat Primăria Capitalei că nu va mai organiza miting în data de 10 august", iar de aici a început nebunia.

Astfel, Primăria Capitalei a convocat astăzi o şedinţă pe acest subiect. A fost dată deja aprobarea pentru o adunare publică, dar nimeni nu-şi mai asumă paternitatea manifestaţiei.

Viceprimarul Capitalei i-a chemat la discuţii pe reprezentanţii mai multor organizaţii non-guvernamentale care s-au arătat interesaţi de organizarea protestului. 

Conform declarațiilor viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, președintele Federației Românilor de Pretutindeni, Emanuel Cioacă, nu poate fi considerat răspunzător în cazul în care se vor petrece evenimente neplăcute la manifestaţia din 10 august, întrucât nu are calitatea de organizator.

Concluzia în urma ședinței a fost că protestul va avea loc, este perfect legal, dar nu există un organizator. Protestul românilor din Diaspora este anunțat pentru vineri, 10 august, în Piața Victoriei, din București.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite