Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prima înfrângere suferită de echipa AJF Old-Boys

Din suita meciurilor demonstrative inițiate de conducerea AJF-ului arădean, partida de joi după-amiază de la Macea, a constituit un prim eșec pentru Andras Mako, Leo Buda & comp.

Prima înfrângere suferită de echipa AJF Old-Boys
Comentează 0

Gazdele s-au mobilizat sub comanda primarului Cirprian Otlăcan  și au prezentat un lot numeros, printre care fostul fotbalist Marius Grad și încă vreo  2-3 componenți actuali ai echipei de liga a 5-a, Voința Macea.

” Moșnegii” AJF-ului au fost luați cu asalt pe un teren mult mai mare față de cele pe care s-au jucat celelalte partide, un gazon impecabil , dar care a lăsat spații mari între compartimentele observatorilor.Cu un portar, Avram, care acoperea jumătate de poartă fără să se miște , cu Marius Grad neobosit, cu doi Crișani și cu doi Vuini , greu de marcat, jucătorii gazdă ne-au dat gol când au dorit ei prin: Grad 2, Fl.Crișan 1, V.Crișan 1, I.Vuin, 2, Otlăcan 1, Bodonea 1 și Ciumedean 4, deci în total 12. La această bogată ” recoltă” și-au mai adus contribuția prin efortul lor  și Prică, S. Vuin, Vezan, Dîmb, Cohan, Barbu și Kraus.

Norocul nostru că s-au trezit (chiar dacă mai târziu) și colegii nosștri, Andras Mako acesta înscriind de 3 ori, Leo Buda ( 2), Miron ( 1) ,Scridon ( 1), ei reprezentând   partea ” tânără” din lotul AJF, ceilalți , Vida, portar, Gornic, Sfăt, Pește, Hamza și Bora, uitându-se mai mult la mărimea neobișnuită a terenului.

Pe măsura scorului a fost și repriza a treia pregătită de măceni. 

Mulțumim CS Voința Macea!

Galerie foto (14)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite