Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Previziunile CASANDREI

Previziunile CASANDREI
Comentează 0

Casandra vine din mitologia greacă, locuia în Troia și Zeul Apollo i-a oferit darul de a prezice viitorul. La rândul nostru, cu caracter permanent, animăm printr-o rubrică, previziuni despre azi sau mâine. 

* Politica românescă a ajuns la multe grade celsius, suntem la câteva zile de debutul campaniei electorale, în același timp nu știm încă sigur dacă inamicul public numărul unu, Covid 19, ne va ,,permite" organizarea alegerilor. Pentru PNL aceste alegeri sunt binevenite, să fim sinceri urmează o perioadă grea pentru România, o criză generată de de acest virus devastator, PSD-ului pare că îi e totuna, oricum are o conducere interimară la nivel național, cu multe lupte în interior, USR-ul se dovedește a fi în continuare ,,balamaua" fără doctrină, pus mereu pe hărțuială și pe obținerea imaginii imaculate, fără însă a avea vreo clipă intenția de a intra în arenă, prin asumarea unei guvernări. Ei sunt galeria rebelă care huiduie și în dreapta și în stânga. Să nu ne facem iluzii, huiduiala asta a ținut acum câțiva ani, astăzi românii așteaptă soluții, nu fluierături.

* PSD a propus la șefia Consiliului Județean Arad pe un anume Ruben Budău, cvasinecunoscut în viața politică, cu afaceri în horticultură și silvicultură, un personaj care a dat de pământ cu învățăturile neoprotestante, dovedind că una e ce scoți pe gură și alta ce propovăduiește pe pagina de socializare, plătind din buzunarul propriu sponsorizări asupra unor mizerii politice care și ele la rândul lor au fost plătite ca să fie scrise. Fifor și-a făcut simplu calculele: și-a scuipat pe deget și a răsfoit istoria PSD în Arad, ce și-a zis, avem nevoie de un alt Doru Popa, care să-i facă pe neoprotestanți să-i voteze ,,flotantul". Zis și făcut! Cât de greu e să găsești oportuniști care abia așteaptă aura de preamărire, nimic mai simplu, Ruben e alesul, are și bani, e și neoprotestant, a fost momit și a mușcat din plăcerea preamăririi, deci să-l sacrificăm. Frate Ruben, în politichie nu e ca și cu afinul canadian. O să simți asta!

* Poate n-ați observat cât de mult au săltat prețurile în turismul românesc, bucuroși că românul pleacă tot mai rar peste hotare în vacanță, operatorii din turism au ridicat prețurile cu mult peste limita bunului simț. Și cum nimeni nu le are treaba, drăguții de ei confundă cele mai exotice locuri din lume cu meleagurile noastre, la preț. Că în privința calității, lucrurile stau taman pe dos. Ce efect va avea această explozie nesimțită a prețurilor? La anul pe vremea asta cei mai mulți vor gusta din cupa falimentului. Să fie primit… 

Casandra

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite