Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preşedintele CJA s-a întâlnit cu un lider mondial în domeniul ambalajelor, care activează în județul Arad

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a fost invitat la una dintre companiile multinaționale importante care activează în județ, Guala Pack.

Preşedintele CJA s-a întâlnit cu un lider mondial în domeniul ambalajelor, care activează în județul Arad
Comentează 0

„Știați că băuturi răcoritoare care se consumă în Italia, Marea Britanie, Germania, în majoritatea statelor europene, poartă o amprentă arădeană? Se întâmplă datorită ambalajului lor, care este produs la Nădab de cele două fabrici Guala Pack, unul dintre liderii mondiali în domeniul fabricării ambalajelor”, a precizat Iustin Cionca.

În discuțiile cu conducerea companiei, președintele Consiliului Județean Arad a insistat asupra relațiilor dintre administrația publică și investitori și a prezentat proiectele de dezvoltare ale Consiliului Județean, care vizează zona Chișineu-Criș - Nădab. Pentru mobilitatea forței de muncă, Consiliul Județean modernizează drumurile județene din raza orașului Chișineu-Criș și legăturile cu orașele învecinate, Curtici și Sântana. De asemenea, pentru accesul mai facil al camioanelor din zona industrială Nădab la Vama Vărșand, a început construirea unei șosele de centură, din fonduri europene câștigate de Consiliul Județean.

„Guala Pack a investit cu doi ani în urmă suma de 20 de milioane de euro într-o nouă fabrică la Nădab, dezvoltându-și centrul de producție din județul Arad. Compania italiană produce ambalaje pentru industria alimentară. Afacerea este gestionată de un grup entuziast și competent, coordonat de managerul general Aniela Mladin. Ca președinte al Consiliului Județean Arad, este o bucurie pentru mine că am grupul Guala Pack alături de marile noastre proiecte pentru modernizarea sistemului de sănătate publică și investițiile în creșterea calității vieții în Arad”, a declarat Iustin Cionca.

Managerul general Guala Pack Nădab, Aniela Mladin, a precizat: „Împreună cu echipa Guala Pack Nădab ne-am bucurat să ne întâlnim și să discutăm cu președintele Consiliului Județean Arad, să ne expunem problemele cu care ne confruntăm în această perioadă. A fost o întâlnire foarte pozitivă, în cadrul căreia am stabilit câteva direcții de acțiune care se vor concretiza în perioada următoare în cuprinderea nevoilor și intereselor companiilor multinaționale în strategia de dezvoltare a Aradului”

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite