Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Președintele CJA a oprit asfaltarea la Cuied și a cerut refacerea lucrării!

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a verificat astăzi realizarea lucrării de asfaltare în satul Cuied, parte a drumului județean Pâncota-Târnova-Buteni. În urma consultării cu specialiștii din Direcția Tehnică a Consiliului Județean, s-a dispus oprirea lucrărilor, verificarea compoziției asfaltului și a pașilor tehnologici.

Președintele CJA a oprit asfaltarea la Cuied și a cerut refacerea lucrării!
Comentează 1

Iustin Cionca a constatat că o parte din asfalt era turnat peste acostament, ceea ce este nepermis. „Nu mi s-a părut o lucrare de calitate și am dispus oprirea ei și refacerea stratului de asfalt. Nu ne grăbim, este important să iasă o lucrare bună. Mesajul meu către toate firmele care lucrează în județul Arad este că nu accept absolut niciun rabat de la calitate. Sunt în joc bani mulți și așteptări mari din partea arădenilor, toate firmele trebuie să lucreze bine, nu neapărat repede. Avem 15 persoane care, pe lângă diriginții de șantier, verifică fiecare lucrare și nu facem excepție pentru nimeni”, a declarat Iustin Cionca.
Nu este însă pentru prima dată când președintele CJA pune picioru-n prag. La sfârșitul lunii iunie, a cerut refacerea unei lucrări pe același tronson de drum, unde primul strat de asfalt a cedat mult prea ușor.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite