Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preşedintele Cionca şi vicepreşedintele Bîlcea s-au întâlnit cu o sută de studenţi de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad

Consiliul Judeţean Arad a fost astăzi gazda unor oaspeţi deosebiţi: studenţii din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad, însoţiţi de şeful Biroului pentru studenţi străini, dr. Horaţiu Papiu.

Preşedintele Cionca şi vicepreşedintele Bîlcea s-au întâlnit cu o sută de studenţi de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad
Comentează 0

Cei peste 100 de studenţi au fost întâmpinaţi de dl Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, şi de dl Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al instituţiei.  

Acţiunea a avut loc în cadrul săptămânii de acomodare destinată studenților anului I, atât români, cât şi străini din peste 10 ţări – Italia, Germania, Franţa, Serbia, Tunisia, Maroc, Nigeria, Egipt – şi a fost organizată de preşedintele fondator prof. univ. dr. Aurel Ardelen şi de prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”. 

Iustin Cionca a afirmat că parteneriatul dintre administraţie şi mediul universitar este prioritar. Consiliul Judeţean apreciază şi susţine dezvoltarea instituțiilor arădene de învățământ superior care, la rândul lor, sunt ambasadori ai Aradului, ai arădenilor, în lumea întreagă.

„Le urez studenţilor bun venit în Arad şi îi felicit că au ales să studieze la o Universitate de prestigiu, cu deschidere internaţională şi cadre didactice de excepţie. Îi invit să cunoască mai bine și să se bucure de un județ cu vocaţie europeană, care își promovează cu mândrie specificul local. Le doresc succes în construirea unei cariere aşa cum îşi doresc şi să se implice în activităţi culturale, în generarea şi gestionarea de proiecte valoroase pentru Arad!”, a completat preşedintele CJA.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite