Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Presa Marii Uniri, omagiată la Arad

Congresul Internațional de Istorie a Presei, în organizarea Asociației Române de Istorie a Presei şi Universităţii de Vest „Vasile Goldiș"

Presa Marii Uniri, omagiată la Arad
Comentează 0

Asociația Română de Istorie a Presei, împreună cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș" din Arad organizează Congresul Internațional de Istorie a Presei, cu tema „Presa Marii Uniri", în perioada 20-21 aprilie 2018.

Parteneri ai manifestării sunt Academia Română, universități din România, Serbia și Ungaria, Societatea de Științe Istorice din România, Asociația de Istorie Balcanică, Asociația Istoricilor din Republica Moldova, Centrul Cultural Municipal Arad, Centrul Județean Cultural Arad, Arhiepiscopia Aradului, Consiliul Județean Arad, Primăria Municipiului Arad, Biblioteca A.D.Xenopol a jud. Arad, instituții muzeale și media reprezentative.

Manifestarea este dedicată primului Centenar al Marii Uniri și va reuni circa 100 de cercetători, profesori, bibliotecari din România și din țările în care există comunități de români.

Cei interesați să participe la această reuniune științifică aniversară pot accesa site-ul  http://presa-marii-uniri.uvvg.ro/. Nu se percepe taxă de participare.

Președintele Comitetului de organizare,

prof.univ. dr. Marius-Ioan Grec,

Președintele Asociației pentru

Cultură, Educație și Tineret “Vasile Goldiș”

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite