Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preot din Austria şantajat de o prostituată româncă. Femeia a strâns o avere în doi ani

O prostituată din România a reuşit să obţină sute de mii de euro de la un preot din Austria. Duhovnicul spune că tânăra l-a şantajat mai bine de doi ani şi că a ajuns să-i dea adevărate averi pentru că era ameninţat că le va spune şefilor bisericii că ar fi întreţinut relaţii sexuale.

Preot din Austria şantajat de o prostituată româncă. Femeia a strâns o avere în doi ani
Comentează 0

O prostituată din România, în vârstă de 29 de ani, este acuzată că a șantajat timp de doi ani și jumătate un preot austriac, spunându-i că dacă nu-i va da bani va dezvălui superiorilor că au întreținut relații sexuale.

Preotul a dezvăluit că prostituata l-a abordat pe o stradă din Viena și că a ținut legătura cu ea din milă. Din acest motiv a vizitat-o în mod regulat însă doar pentru a vorbi cu ea, potrivit avocatului femeii, Alexandre Philipp.

Avocatul le-a spus judecătorilor că deși bărbatul i-a dat femeii bani, aceasta nu l-a șantajat și că suma se ridică la numai "un maximum de 60.000-70.000 de euro". Bărbatul spune însă că șantajul a durat circa doi ani și jumătate, din octombrie 2012 și până în martie 2015, suma pretinsă ajungând la 400.000 de euro.

Într-un interviu acordat postului austriac de televiziune ORF, preotul a declarat că inițial i-a dat 8.000 de euro de bunăvoie după ce aceasta i-a spus că familia sa are dificultăți, inclusiv că tatăl său este bolnav, dar că toate sumele predate ulterior i le-a dat ca urmare a șantajului.

Femeia a mers în fața instanței, miercuri, la tribunalul din Eisenstadt, estul Austriei, dar procesul a fost amânat pe perioadă nedeterminată pentru a permite instanței să obțină documente relevante de la autoritățile române.

Sursa romaniatv.net


 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite