Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Premieră pentru înotul arădean!

Premieră pentru înotul arădean!
Comentează 0

Alexia Băşcărău (nascuta 2003), componenta a CSŞ Gloria Arad, multipla Campioana si Vicecampiona Nationala a Romaniei, pregatita de la varsta de 7 ani de prof. Sebastian Lucaci, va participa, in perioada 8-10 Decembrie, la Campionatul Tarilor Central Europene concurs organizat pentru prima oara de Romania in modernul complex de Inot de la Targoviste.

La acest concurs de anvergura, echivalentul unui Campionat European rezervat Juniorilor II, Alexia Băşcărău va concura sub steagul Romaniei in probele individuale 50m liber, 100m liber precum si in echipa de stafeta a Romaniei!

"Suntem constienti ca participarea la asa un eveniment este nivelul  maxim la care poti sa ajungi ca Junior; avem o mare responsabilitate pentru ca de data aceasta reprezentam Romania si ne dorim foarte mult sa facem o figura cat mai frumoasa. La aceasta competitie 240 de sportivi reprezentanti ai loturilor nationale din 12 tari se vor intrece pentru o medalie cat mai stralucitoare", spune profesorul Sebastian Lucaci.

Sa remarcam faptul ca Alexia Băscărău este prima reprezentanta a inotului feminin aradean care participa sub tricolor la Campionatul Tarilor Central Europene.
 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite