Vremea Romania, Arad 12°C

Stiri Arad

Înotătorul arădean Ionuţ Sărac a cucerit 3 medalii la Internaţionalele României!

La Bucureşti s-a desfăşurat cea mai importantă competiţie de nataţie a anului organizata în ţara noastră, respectiv Campionatele Internaţionale ale României. La acest eveniment organizat sub egida L.E.N (arbitri oficiali fiind din Elveţia)  au participat peste 500 de sportivi din 10 ţări: Franţa, Tunisia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Algeria, Qatar, Haiti, Republica Moldova şi România.
 

Înotătorul arădean Ionuţ Sărac a cucerit 3 medalii la Internaţionalele României!
Comentează 0

Ionuţ Sărac (CSS Gloria Arad), pregătit de profesorul Sebastian Lucaci, a avut o prestaţie excelentă reuşind să urce de 3 ori pe podiumul de premiere la categoria tineret: medalie de aur în finala probei 200m bras, medalie de argint în finala de 100m bras şi în finala de la 50m bras! 

Au mai fost arădeni prezenţi în finale: Kovacs Kriszta (100m liber), Simon Andrei (100 fluture, 200 fluture şi 200Mixt) şi Cătălin Sărac la 200 flutur, în timp ce Brădean Luoana (15 ani) a reuşit nu mai puţin de 8 recorduri personale în toate probele la care a concurat.

"Sunt rezultate excelente la un concurs foarte puternic, la care cap de afiş au fost sportivi de talia campioanei mondiale Katinka Hoszu, dar sportivii mei au făcut faţă cu brio acestui nivel ridicat, iar în final ne-am întors acasă cu 3 medalii extrem de valoroase şi cu multe puncte în clasamentul general pe echipe", a spus profesorul Sebastian Lucaci.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite