Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PREMIERĂ naţională. PÂRTIE DE SCHI în mall, la Timişoara

Noul mall din Timişoara va aduce în oraş primul cinematograf din estul Europei dotat simultan cu tehnologiile iMax și 4DX și cea mai modernă sală de sport cu piscină semi-olimpică.

PREMIERĂ naţională. PÂRTIE DE SCHI în mall, la Timişoara
Comentează 0

Începând cu 31 martie, Shopping City Timișoara aduce în vestul țării cea mai generoasă ofertă de distracție și petrecere a timpului liber.

Iubitorii de film se vor bucura de experiența desăvârșită oferită de cel mai modern cinematograf din România la ora actuală și cel mai mare din afara Capitalei.

O sală de fitness ultra-dotată, cu piscină semi-olimpică, o sală de jocuri unde clienții se vor putea bucura de bowling, biliard și casino la orice oră și o varietate fantastică de restaurante, baruri și cafenele pentru toți membrii familiei, toate acestea completează opțiunile de divertisment.

Reprezentanţii Shopping City Timișoara promit că în curând se va  inaugura și prima pârtie de schi aflată în interiorul unui mall din România.

Astfel, Cinema City își va așteaptă clienții cu 13 săli în care aceștia vor putea viziona cele mai noi blockbustere din lume și în care le vor fi stimulate cele 4 simțuri, grație noii experiențe 4DX.

Efectele speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran constau în ceață, vânt, apă, ploaie, fulgere și mirosuri. Sala iMAX aduce o tehnologie unică în România și o calitate a imaginii cu 40% mai bună în comparație cu un film în format clasic 2D, iar sunetele, de 10 ori mai dinamice.

Cu o capacitate totală de 2.400 de locuri și o suprafață de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei.

Pentru pasionații de sport, Shopping City Timișoara vine cu cea mai modernă sală de sport care va oferi servicii de fitness, aerobic, indoor cycling, functional training și wellness la care clienții au acces cu numai 1.800 lei/an, dacă achiziționează abonamentele până la finalul lunii martie.

SmartFit vine, de asemenea, cu un concept nou în Timișoara, acela al piscinei semi-olimpice în care pasionații de înot pot da oricâte ture de bazin doresc pentru a se elibera de stresul zilnic.

The Jack Slots și Play Again este zona de distracție deschisă non-stop și este dotată cu peste 70 de slot machines de ultimă generație și rulete electronice.

În plus, 8 piste de bowling, 10 mese de biliard, darts, simulatoare și alte jocuri distractive dar și zona de cafenea și relaxare vor fi disponibile pentru timișorenii aflați în căutare de distracție la orice oră. În perioada 1-3 aprilie, clienții vor beneficia de o reducere de 50% la bowling și biliard.

Pentru copii, Shopping City Timișoara a pregătit Fun Planet, cel mai mare și mai complex spațiu de joacă din oraș, care ocupă o suprafață de 350 mp. Astfel, părinții se vor putea bucura de cumpărături și relaxare fără a purta grija celor mici.

Pe partea de food court, timișorenii vor putea alege dintr-un mix de opțiuni pentru toate gusturile, de la branduri celebre precum KFC, Pizza Hut, Chopstix, Mesopotamia, Salad Box, Hercule, 3F, Shanhay, cât și de la multe alte concepte noi precum Transylvania Burger. Oferta de cafenele include Cafe Viena, Ado Cafe, Cafe Lumiere, Cafeneaua Bună Ziua.

Foto imperatortravel.ro

Sursa oradestiri.ro


Scrie un comentariu

trimite