Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pregătiri intense pentru Cupa Davis: „E un eveniment unic pentru Arad”

Între 4 şi 6 martie, în Polivalenta arădeană are loc duelul de Cupă Davis dintre România şi Slovenia.

Pregătiri intense pentru Cupa Davis: „E un eveniment unic pentru Arad”
Comentează 0

Un eveniment la care Primăria Aradului este parteneră Federaţiei Române de Tenis. Au fost alocaţi 50.000 de euro, prin care se asigură participanţilor transport, masa, cazarea şi materiale de promovare.

„Lucrările de reabilitare a Polivalentei sunt în grafic. A fost şi o oportunitate de a reabilita Sala Sporturilor. Mulţumim MTS-ului cu care am ţinut legătura pentru a veni la timp documentele pentru reabilitare. E un eveniment unic pentru Arad, o mare realizare şi împlinire. Vom asigura tot ce e necesar pentru un număr important de persoane implicate la eveniment: echipa României 14 persoane, arbitri 2 persoane, echipa Sloveniei 10 persoane, alte 16 persoane pentru partea de arbitraj în teren, 22 de copii de mingi şi echipa de televiziune formată din 60 de persoane”, a spus primarul Aradului Gheorghe Falcă.

Nu în ultimul rând, în săptămâna premergătoare disputei, împreună cu muzeul din Arad va fi organizată o expoziţie a sportului, în sala Fedinand.

De asemenea, pentru că vor fi iubitori ai tenisului care nu vor putea asista pe viu la dispută, în faţa Polivalentei va fi instalat un cort, în care doritorii vor vedea meciurile în format video.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide