Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Povestea ULUITOARE a fotbalistului care A MURIT şi A ÎNVIAT pe teren

Daniel Engelbrecht, 25 de ani, se prăbuşea pe terenul de fotbal în timpul unui meci jucat în iulie 2014. A fost momentul care avea să-i schimbe definitiv viaţa.

Povestea ULUITOARE a fotbalistului care A MURIT şi A ÎNVIAT pe teren
Comentează 0

Daniel Engelbrecht avea 23 de ani si juca pentru Stuttgarter Kickers. La un meci de liga a treia germană cu Erfurt, inima i s-a oprit. Medicii au intrat de urgenta pe teren si l-au resuscitat incercand sa-i salveze viata. Dupa analize, specialistii au descoperit ca Daniel Engelbrecht sufera de o anomalie a inimii, care ii provoaca aritmie.

Acum, Daniel Engelbrecht traieste o viata noua. Dupa 17 luni, timp in care a suferit patru operatii pe inima si implantarea unui defibrilator cardiac, a revenit in fotbal. Acum poate sa traiasca ca un om normal si face in continuare ceea ce iubeste, joaca fotbal.

"Inainte de meci, normal, imi era frica. Nu cred ca voi putea scapa vreodata de frica. Dar a fost un pas mare pentru mine. Faptul ca pot sa fiu din nou pe teren intr-un meci este un sentiment imposibil de descris. Sunt norocos ca sunt inca in viata. Altii, in situatia mea, au murit", a povestit Daniel Engelbrecht pentru Süddeutsche Zeitung din Germania.

"A fost cel mai urat din viata mea. Nu puteam sa fac nimic, fara sport, fara efort, fara stres. Trebuia sa traiesc viata unui batran de 80 de ani. Eram mereu obosit, nu puteam sa dorm noaptea. Sper ca voi reusi sa ma obisnuiesc cu defibriliatorul. Acum macar stiu sigur ca ma va readuce la viata", a mai spus Daniel Engelbrecht, care joaca acum la Semarang, in Indonezia.

sursa: romaniatv.net

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite