Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liceul Naţional de Informatică în stare de şoc: unul dintre membrii echipei de robotică Delta Force a murit într-un accident petrecut la Timişoara / UPDATE: Mesaj sfâşietor din partea colegilor: „Toate s-au sfârșit brusc”

Un membru al echipei de robotică Delta Force din Arad, campioană mondială în 2022, a decedat în accidentul care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în Timişoara, a confirmat, pentru Agerpres, mentorul echipei, Corina Botoşan, scrie hotnews.ro.

Liceul Naţional de Informatică în stare de şoc: unul dintre membrii echipei de robotică Delta Force a murit într-un accident petrecut la Timişoara / UPDATE: Mesaj sfâşietor din partea colegilor: „Toate s-au sfârșit brusc”
Comentează 0

Update 1 Mesaj sfâşietor din partea colegilor: „Toate s-au sfârșit brusc”

Colegii băiatului care şi-a pierdut viaţa în mod tragic la Timişoara, au transmis un mesaj sfâşietor pe Facebook.

„Fulgerător și nedrept, Dănuț Tol, prietenul și colegul nostru, a plecat dintre noi. Încă nu putem să ne dăm seama cum s-a putut întâmpla așa ceva. Avea doar 19 ani și lumea în față. Avea planuri mari, să termine facultatea, să devină un constructor celebru de roboți. Am fost împreună în numeroase competiții, am câștigat premii importante. Toate s-au sfârșit brusc. De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă, pentru a-l convoca la echipă, nu îi vom mai putea spune să vină să ne ajute când dăm de greu. Dănuț dragă, ai fost pentru noi ca un frate, iar o parte din tine ne va fi veșnic alături. Ne vom aminti cu drag de energia și optimismul tău, de încurajările pe care le aveai tot timpul pentru fiecare dintre noi. O să ne lipsești enorm! De azi înainte vei fi în inimile noastre, singurul loc de unde nu vei mai pleca niciodată! Drum lin, într-o lume mai bună, în care să poți construi și proiecta roboți!


Conform sursei citate, Dănuţ Tol a decedat "într-un tragic accident", iar vestea a şocat toată echipa de robotică din Arad.

Dănuţ era membru Delta Force de când era elev în clasa a IX-a. El a plecat la Timişoara la studii, unde era student în primul an la Politehnică, coleg cu Octavian Dragoş-Botoşan, fondatorul echipei campioane de robotică a Liceului Naţional de Informatică Arad.

Două persoane şi-au pierdut viaţa în noaptea de miercuri spre joi, în Timişoara, într-un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autospecială de transport public, în care se aflau, în total, nouă oameni. 

Deşi Dănuţ Ţol nu mai era elev al prestigiosului liceu arădean, foştii colegi de şcoală şi profesori sunt şocaţi de cele întâmplate.

Intraţi AICI pentru detalii.

Conform pressalert.ro, un șofer de 18 ani a pierdut controlul mașinii la intrarea în pasaj, s-a izbit de zidul interior și a fost proiectat apoi într-un camion care circula pe sens opus. Alți doi tineri din interiorul autoturismului, ambii în vârstă de doar 19 ani, au decedat. De asemenea, șoferul și un alt pasager, un bărbat în vârstă de 20 de ani, au fost răniți. Salvatorii ajunși la fața locului s-au confruntat cu o imagine groaznică, mașina implicată în accident fiind distrusă aproape complet, după cum se vede și în filmarea unui martor.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: Imagine captură INFO TRAFIC JUD. TIMIS / Facebook via pressalert.ro

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite