Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Povestea din spatele imaginii-simbol a atacului din Las Vegas

Momentele pline de dramatism ale atacului armat ce a avut loc în Las Vegas, surprinse în imagini, au impresionat întreaga lume, prin trăirea intensă, plină de umanitate, de dorință de a ajuta semenii, de-ai salva din fața primejdiei.

Povestea din spatele imaginii-simbol a atacului din Las Vegas
Comentează 0

Unele dintre cele mai impresionante fotografii din timpul atacului din Las Vegas au fost realizate de fotograful David Becker.

Fotograful a relatat pentru Time cum inițial a crezut că împușcăturile sunt focuri de artificii, că nu s-a impacientat și a continuat sa facă poze la concert. 

”După al treilea rând de zgomote lumea a realizat că se trage, că sunt gloanțe adevărate și a început să fugă” a povestit fotograful.

”Plângeau, vorbeau la telefon, se trânteau la pământ” a descris el scenele. 

La un moment dat a surprins una dintre cele mai tulburătoare fotografii - un bărbat acoperind corpul unei femei cu propriul trup.

Fotografia s-a viralizat, iar cei care au privit-o pe rețelele de socializare s-au întrebat care a fost finalul poveștii, sperând să fie unul fericit. 

”Nu știu sigur dacă era rănită, dar se vedea clar cum bărbatul o proteja de gloanțe cu corpul său. În cele din urmă s-au ridicat și au plecat amândoi de acolo” a povestit fotograful.

Sursa 3dots.ro


Scrie un comentariu

trimite