Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Porumbeii nu au adus pacea-n CLM; proiectele de hotărâre cu privire la disponibilizări au fost retrase de pe ordinea de zi (FOTO)

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de astăzi a Consiliului Local Municipal au fost patru proiecte de hotărâre care vizau restructurările din Primărie şi instituţiile adiacente. Era vorba despre proiecte privind reorganizarea aparatului de specialitate al primarului, a Direcţiei de Asistenţă Socială, a Centrului Municipal de Cultură şi a Centrului Social Cantina Socială. Primarul Călin Bibarţ susţinea, săptămâna trecută, că dacă planurile Primăriei vor trece de votul CLM, numărul angajaţilor va scădea de la 1.150 la 790.

Porumbeii nu au adus pacea-n CLM; proiectele de hotărâre cu privire la disponibilizări au fost retrase de pe ordinea de zi (FOTO)
Comentează 1

În ciuda faptului că doi porumbei, care sunt consideraţi ca fiind un simbol al păcii, au reuşit să intre în Sala Ferdinad a Palatului Administrativ, unde a avut loc şedinţa Consiliului Local Municipal, nu a fost pace astăzi în CLM, proiectele cu pricina fiind retrase de pe ordinea de zi la propunerea consilierului Cristian Galea de la PMP, spre nemulţumirea primarului Bibarţ. De altfel, edilul le-a spus consilierilor prezenţi că susţine menţinere proiectelor pe ordinea de zi, însă aleşii au votat eliminarea lor. „Ca la orice lucru, sunt convins că nu e nimic perfect. Vă propun ca până mâine, fiecare grup să propună domnului viceprimar maxim una-două persoane care să participe la discuţii pe acest subiect, pentru a vedea cum se face acest lucru, după care, ceea ce se agrează, dacă este în concordanţă şi cu voinţa primarului, vom reveni în şedinţă de consiliu peste două săptămâni”, a ţinut să transmită primarul Bibarţ.

Citiţi şi: https://www.arq.ro/disponibilizarile-in-linie-dreapta-cate-posturi-dispar-din-schema-primariei-cati-angajati-trebuie-sa-plece-si-ce-alte-institutii-sunt-vizate/41644

Galerie foto (38)


Scrie un comentariu

trimite