Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Portofel pierdut, în care se afla o importantă sumă de bani, carduri şi acte, înapoiat proprietarului

Poliţia Locală a înapoiat proprietarului un portofel în care se găsea o sumă importantă de bani, carduri şi acte. Acest lucru a fost posibil datorită spiritului civic de care a dat dovadă arădeanul care l-a găsit, dar şi ca urmare a faptului că proprietarul avea trecută în mod corect adresa la care locuia, cu toate că mulţi alţi arădeni nu dau doi bani pe acestă formalitate.

Portofel pierdut, în care se afla o importantă sumă de bani, carduri şi acte, înapoiat proprietarului
Comentează 1

În data de 26.06.2023, în jurul orei 17:30, polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, au recuperat un portofel pierdut, cu ajutorul unui cetățean, care a semnalat echipajului din teren găsirea acestuia.

Astfel, în timpul efectuării activității de patrulare în cadrul exercitării atribuțiilor de serviciu, în cartierul Aurel Vlaicu, polițiștilor locali le-a fost comunicată găsirea unui portofel, de către un locuitor din zona respectivă, în vârstă de 54 de ani. Precizăm că portofelul conținea documente, respectiv actul de identitate, carduri și o sumă importantă de bani.

Actul de identitate a condus rapid agenții de poliție locală în cartierul Gai, la domiciliul posesorului portmoneului. Menționăm că persoana respectivă, nesesizând încă lipsa portofelului la momentul contactării de către polițiștii locali, a comunicat acestora faptul că ar fi suferit o mare pierdere în situația în care acesta nu ar fi fost recuperat.

Având în vedere evenimentul mai sus descris, Direcția Generală Poliția Locală Arad reiterează cetățenilor importanța actualizării actelor de identitate cu adresele de domiciliu și reședință la care persoanele locuiesc în fapt, obligație prevăzută de OUG nr. 97/2005, care adesea este încălcată de către locatarii imobilelor.

Găsitorii bunurilor pierdute pot apela  Dispeceratul Poliției Locale Arad, la numărul gratuit de telefon 0257/939, în vederea identificării aparținătorilor și predării bunurilor”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: Poliţia Locală

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite