Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poriect de voluntariat Make a Wish!

Scopul proiectului nostru este colectarea pachetelor constând în bani, haine, alimente neperisabile și jucării, cu ajutorul arădenilor care doresc să aducă spiritul sărbătorilor de Crăciun și în rândul familiilor defavorizate.

Poriect de voluntariat Make a Wish!
Comentează 0

,,Cei care doresc să contribuie la scopul acțiunii noastre voluntare sunt invitați să doneze  în perioada 06 decembrie-17 decembrie.Suntem sprijiniți, în acțiunea noastră, de Tucano Coffee, care ne pune la dispoziție spațiul, zilnic între orele 17.00-20.00, în vederea colectării produselor. Transmitem, pe această cale, recunoștința noastră atât Tucano Coffee, cât și arădenilor care ne vor fi alături în acest proiect.  Banii vor fi colectați în cutii speciale plasate în mai multe locații din municipiu, dar și prin sponsorizări sau donații direct în contul bancar afișat mai jos’’ declară președintele Interact Arad Cetate, David Gorbe.

Clubul Interact Arad Cetate, împreună cu Young Stars Arad și în parteneriat cu Asociația Rotary Arad Cetate și Rotaract Arad Cetate organizează a doua ediție a proiectului ,,Make a wish’’ prin care îşi propune sa aducă  bucurie familiilor mai puțin favorizate, în perioada sărbătorilor de iarnă.

În prima editie a proiectului a fost colectată suma de aproximativ 2000 euro, sprijinindu-se 80 de familii nevoiașe.

Donațiile se pot efectua în contul :

CLUB ROTARY ARAD CETATE

Arad str. N. Grigorescu nr. 7

Raiffeisen Bank

RO80RZBR0000060009979962

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite