Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Crucea Rosie Arad: „Campania Nouă ne pasă. Împreună dăruim speranță!”

Crucea Rosie Arad: „Campania Nouă ne pasă. Împreună dăruim speranță!”
Comentează 0

Va informam ca incepand de aseara avem activat numarul de sms 8827 pentru donatii de 2 euro/sms.  “Campanie desfasurata cu sprijinul Orange, Telekom Romania Mobile, Vodafone si Donatie.ro.

Suntem obligati prin contract ca atunci cand promovam numarul sa spunem si urmatorul anunt:

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Orange si Telekom Romania Mobile pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.”

Va informam ca pana la ora 11.30 s-au inregistrat  85 000 de sms-uri.  In conturile de donatii s-a strans suma de 740 500 lei si 16 300 de euro.

„Campania Nouă ne pasă. Împreună dăruim speranță!” constă în strângere de fonduri pentru sprijinul victimelor evenimentului și a spitalele implicate în salvarea și ajutorarea persoanelor afectate de tragedia din clubul bucureștean după cum urmează:

-    In prima etapă a campaniei, fondurile vor fi direcționate către unitățile sanitare care asigura asistența pentru persoanele afectate sub formă de consumabile (feșe, comprese, medicamente etc), aparatură sau cheltuieli adiacente tratamentului asigurat de spital, în funcție de nevoile semnalate de fiecare unitate medicală și de fondurile colectate. 

-    In etapa a doua a campaniei, fondurile vor fi direcționate către supraviețuitorii incendiului aflați în tratament la domiciliu după externarea din spital - în funcție de nevoile semnalate de fiecare unitate medicală și de fondurile colectate. 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite