Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ponta anunță că s-a înțeles cu Orban pe tema anticipatelor. Când ar avea loc


Alegerile anticipate ar putea avea loc în luna mai sau iunie, odată cu alegerile locale. Victor Ponta a declarat că s-a înțeles cu Ludovic Orban pe acest subiect. 

Ponta anunță că s-a înțeles cu Orban pe tema anticipatelor. Când ar avea loc
Comentează 1

La șase luni după alegerile prezidențiale, românii ar putea merge la urne pentru un dubli scurtin: alegeri parlamentare și alegeri locale.

"Ne-am înțeles pe un singur lucru. Să facem alegeri anticipate odată cu cele locale în mai sau iunie, ca să nu stăm un an fără să știm cine trebuie să fie legitim la putere", a spus Victor Ponta, după negocierile cu Ludovic Orban.

Și USR susține varianta cât mai rapidă a alegerilor anticipate.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat marți la finalul discuțiilor cu Ludovic Orban, că cele două partide au ajuns la un acord, după ce USR a pus mai multe condiții pentru susținerea executivului.

PNL și USR au convenit ca după alegerile prezidențiale și după adoptarea bugetului pentru anul viitor, să fie demarate procedurile pentru alegeri anticipate.

„Am ajuns la un acord. Am solicitat să fie foarte clar că obiectivul de alegeri anticipate trebuie să rămână pe masă după alegerile prezidențiale. Premierul desemnat Orban a fost de acord”, a declarat Dan Barna.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite