Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pompierii arădeni au doborât recordul mondial, ajungând în 30 de secunde la un incendiu

Pompierii arădeni au doborât recordul mondial, ajungând în 30 de secunde la un incendiu
Comentează 1

În după-amiaza zilei de marți, 7 mai, în jurul orei fatidice 17,00 - în înțeleapta Italie nu există nici o casă cu nr. diabolic 17, nici un bloc nu are etajul satanic 17, pe ușa nici unui apartament nu vei găsi nr. nefast 17, nici un sportiv (sau mașină de curse) nu poartă ghinionistul număr 17, nici un vagon de tren nu este numerotat cu sinistrul număr 17, iar Partidul ”Liga Nordului” (un fel de România Mare) studiază cu cei mai eminenți ocultiști din Peninsulă posibilitatea ca ora malefică 17,00 să fie eliminată de pe ceasuri - în jurul acestei ore blestemate deci, (pe care e mai înțelept nici măcar să nu o pronunț, pentru a nu-i activa potențiala energie negativă) a izbucnit un incendiu la o căsuță situată pe str. Andrei Șaguna, nr. 71 (sic!), la doi pași de ISU Arad.

Bineînțeles, echipajul de pompieri care s-a deplasat la stingere, a doborât recordul mondial de sosire la locul incendiului, pompierii arădeni lichidând ”în doi timpi și trei mișcări” focarul.

Acuma, dacă ar fi fost după mintea mea de civil neinstruit, cred că dacă ar fi legat între ele două furtunuri și le-ar fi cuplat la un hidrant din curtea Inspectoratului ... chiar că ar fi doborât orice record.

Una peste alta, principalul e că nu au fost victime (locatarii nu erau acasă, iar cauza incendiului pare să fie un scurtcircuit), iar pagubele materiale nesemnificative.

Atenție, deci, la cablurile improvizate și la ... numărul 17 !!!

 

Vasile de Zărand

 

 

Galerie foto (7)


Scrie un comentariu

trimite