Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poloiștii Aradului pregătiți de start. "Un sezon în care e greu și în play-out, darmite să te gândești că poți ajunge în play-off"

În week-end începe și Superliga Națională de Polo. La start se află AMEFA Arad, care joacă în bazinul propriu cu Poli Cluj. 

Poloiștii Aradului pregătiți de start.
Comentează 0

 "Un sezon în care e greu și în play-out, darmite să te gândești că poți ajunge în play-off. Mi-aș dori să obținem o dublă primă victorie din acest sezon, în meciurile cu cei din Cluj", a spus antrenorul Cristian Cosma. 

Lotul echipei arădene a suferit modificări, golghetrul Gergelyfi pelcând la Sportul, în timp timp ce Steaua a împrumutat Aradului 3 din tinerii săi jucători. În ultima perioadă AMEFA a avut un adversar tradițional în amicale, respectiv Crișul Oradea, cele 2 jucând un meci săptămâna trecut, revanșa urmând a avea loc în această săptămână.

O altă veste bună ar fi că după o scurtă pauză, poloul arădean va avea din nou reprezentantă în Campionatul Național de juniori, mai rpecis la juniori II, unde echipa este pregătită de același Cristian Cosma.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite