Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițiștii răniți în accidentul de la Sântana au fost externați din spital

Cei doi polițiști care au rămas internați în spital după ce două mașini de poliție s-au ciocnit la Sântana, au fost externați. 

Polițiștii răniți în accidentul de la Sântana au fost externați din spital
Comentează 0

Unul a fost externat în 1 noiembrie iar al doilea în 6 noiembrie. 

În seara zilei de 28 octombrie, în jurul orei 23:00, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe raza orașului Pâncota, un echipaj de poliție a pornit în urmărirea unui autoturism. 

Autoturismul urmărit și-a continuat deplasarea, iar în orașul Sântana, autospeciala de poliție, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială.

Patru polițiști au fost transportați la spital în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Concomitent, comanda IPJ a declanșat o cercetare internă, pentru clarificarea stării de fapt, modalitatea de intervenție a polițiștilor și luarea măsurilor care se impun.

Polițiștii au fost testați cu aparatele alcooltest și DrugTest din dotare, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

Urmare a evenimentului din noaptea de 28/29 octombrie, în jurul orei 3:00, a fost depistat autoturismul urmărit, abandonat pe o stradă din localitatea Olari, la aproximativ 10 km de locul producerii accidentului.

Apoi, au fost depistați patru tineri, doi la domiciliu și doi într-o pădure din proximitatea orașului Pâncota, toți din localitatea Pâncota, care s-ar fi aflat în autoturism.

Din primele verificări, autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani, care a fost testat cu aparatele alcooltest și DrugTest, cu rezultat negativ.

În urma evaluării medicale, doi polițiști au fost răniți grav și au rămas internați în spital, unul a fost diagnosticat cu răni care nu necesită internarea, iar al patrulea nu a fost rănit.


Scrie un comentariu

trimite