Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(FOTO) Polițiștii locali au amendat boschetarii

În data de 25.04.2024, în intervalul orar 09:00-12:00, zece polițiști locali cu atribuții de ordine publică și circulație din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au acționat împreună Polița Municipiului Arad, pe linia menținerii unui climat de siguranță, asigurării ordinii și liniștii publice, respectării codului rutier, a normelor prevăzute de Regulamentul de organizare și funcționare a serviciilor publice de salubrizare în municipiul Arad, respectiv a reglementărilor privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

(FOTO) Polițiștii locali au amendat boschetarii
Comentează 0

S-a acționat în zone publice, pe drumuri publice, centre comerciale, unități economice, piețe, respectiv zone frecventate de cerșetori, polițiștii locali „împărțind” 33 amenzi, în cuantum total de 7.320 lei, pentru încălcarea HG nr. 1391/2006, privind circulația pe drumurile publice, Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, și Legea nr. 448/2006, privind drepturile şi obligaţiile persoanelor cu handicap acordate în scopul integrării şi incluziunii sociale a acestora.

Patru autoturisme au fost ridicate, iar două persoane au fost conduse la IPJ, în vederea amprentării, respectiv actualizării datelor.

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite