Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițiști bătuți și dezarmați. S-au tras 12 focuri de armă


Caz șocant în județul Vâlcea. Doi polițiști au fost bătuți cu sălbăticie de un clan de rromi, după ce au încercat să-i oprească în trafic. Oamenii legii au ajuns la urgențe, cu vătămări corporale grave, mai ales în zona capului. 

Polițiști bătuți și dezarmați. S-au tras 12 focuri de armă
Comentează 0

Un echipaj format din 2 agenți de poliție, unul din cadrul Postului de Poliție Ionești, iar celălalt de la Postul de Poliție Olanu, au urmărit în trafic o autoutilitară în care se aflau 2 persoane de etnie rromă, cunoscute cu antecedente penale. După somatiile legale, aceștia polițiștii au executat 12 focuri de armă, fără a fi înregistrate victime.

Ulterior, autoutilitara a oprit în fața locuinței acestora, unde împreună cu ceilalți membrii ai familiei i-au agresat cu brutalitate pe cei 2 polițiști, deposedându-i de armamentul și muniția din dotare, respectiv de 2 pistoale și 2 încărcătoare.

În urma agresiunii, cei 2 polițiști au suferit vătămări corporale grave (traumatisme cranio-faciale, fractură piramidă nazală și arcadă), fiind transportați la CPU Drăgășani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAS și 6 jandarmi, Adjunctul IPJ Vâlcea și prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Drgășani.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite