Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliţistă prinsă de colegi când îşi înşela iubitul... cu un infractor care era elev de liceu (VIDEO)

O polițistă este anchetată pentru că trăiește o poveste de dragoste interzisă. Agenta trebuia să verifice periodic un tânăr aflat în arest la domiciliu, numai că vizitele obligatorii s-au transformat rapid în pasiune. Pentru angajata Ministerului de Interne nu a contat nici faptul că băiatul este anchetat pentru tentativă de omor şi nici că are 19 ani, dar e încă la liceu, în clasa a 11-a. Cei doi au fost prinşi în ipostaze tandre chiar de colegii poliţistei, potrivit observatornews.ro.

Poliţistă prinsă de colegi când îşi înşela iubitul... cu un infractor care era elev de liceu (VIDEO)
Comentează 4

Totul s-a petrecut în Budeşti, judeţul Călăraşi. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape trei luni, atunci când tânărul de 19 ani a fost plasat de judecători în arest la domiciliu. Agenta, cu cinci ani mai mare decât el, era cea care ar fi trebuit să îl supravegheze pe băiat pe perioada măsurii preventive. Părinții lui spun că a fost dragoste la prima vedere.

Tot colegii agentei au fost cei care au prins-o, după ce un apel la 112 i-a anunțat că suspectul ar fi părăsit locuinţa. Sesizarea inițială nu s-a confirmat, asta pentru că l-au găsit pe tânăr acasă. În pat, lângă el, era însă și polițista. „Am rămas mască aseară când a venit... Zice... Ai auzit ce a făcut Andreea? Destul de urât... Credeți-mă, nu am avut probleme cu ea", mărturiseşte mătușa polițistei.

Idila a ajuns și la urechile logodnicul fetei de 24 de ani, care își cumpărase o casă alături de aceasta și care se pregătea de nuntă. S-a răzgândit, însă, după ce vestea s-a aflat

Intraţi AICI pentru detalii şi VIDEO.

Sursa foto: observatornews.ro


Scrie un comentariu

trimite