Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițist de la Combaterea Crimininalității Organizate, împuşcat în cap. Circumstanțele, neclare

Un poliţist din Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt a ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova cu o plagă împușcată în cap, starea lui fiind extrem de gravă. La spital a ajuns și iubita acestuia cu o plagă înjunghiată în mână. Potrivit IJP Olt, în timp de tânăra manevra, în joacă, un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului. Pe de alte parte, surse apropiate anchetei spunc că, nu este exclusă nici ipoteza unei tentative de omor urmată de o tentativă de sinucidere.

Polițist de la Combaterea Crimininalității Organizate, împuşcat în cap. Circumstanțele, neclare
Comentează 0

„În cursul acestei nopții, în jurul orei 00.54, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel unic de urgență, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul  s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

„De la noi s-a deplasat echipajul cu medic, însoţit de echipajul SMURD, au preluat de acolo două victime, care prezentau plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală produsă prin împuşcare, cu o stare destul de gravă şi o femeie de 26 de ani, cu o plagă împuşcată a mâna stângă. Au fost transportaţi la Spitalul Slatina, iar tânărul a fost transportat mai departe către spitalul din Craiova”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei OltAlina Duminică

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite