Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliția și Jandarmeria verifică în centrul Aradului respectarea măsurilor de răspândire a COVID - 19

Agenții Inspectoratului de Poliție Județean Arad  au organizat în noaptea de 9 noiembrie, începând cu ora 23.00, la o acțiune de verificare a respectării măsurilor instituite pentru limitarea răspândirii noului Coronavirus.

Poliția și Jandarmeria verifică în centrul Aradului respectarea măsurilor de răspândire a COVID - 19
Comentează 0

 Activitatea s-a desfășurat în zona Palatului Administrativ din municipiu și la ea auparticipat atât polițiști, cât și jandarmi:

”Polițiștii și jandarmii arădeni desfășoară acțiuni pentru verivicarea noilor măsuri de restricțiedispuse prin Hotărârea de Guvern intrată în vigoare din data de 9 Noiembtrie a acestui an. Dintre3 acestea amintim: obligativitatea purtării măștii de protecție de către cetățeni în spațiile publice închise și deschise, de asemenea este interzisă deplasarea între orele 23,00 și 5,00, cu excepția urgențelor sau a deplasărilor în interes de serviciu. În cazul deplasărilor în interes de serviciu cetățenii trebuie să trezinte organelor de control o adeverință de la angajator sa legitimația de serviciu. Iar pentru cei care se deplasează pentru urgențe, aceștia trebuie să aibe asupra lor o declarație pe proprie răspuindere, pe care o pot descărca de pe site-ul www.știrioficiale.ro. Declarația poate fi prezentată în format de hârtiesau de pe ecranul tele fonului”, după cum ne-a precizat agentul șef de poliție Claudia Iuga.
 

Galerie foto (30)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite