Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliția Locală a pus lacătul pe un bar de pe Preparandiei

Polițiștii locali cu atribuții de control comercial au pus lacătul pe un bar care funcționa, de o bună bucată de vreme, fără autorizațiile necesare pe strada Preparandiei din municipiu.

Poliția Locală a pus lacătul pe un bar de pe Preparandiei
Comentează 0

„Măsura complementară de sistare a activității respectivului agent economic a fost dispusă de către reprezentanții DGPL Arad în temeiul OG 99/2000, actualizată, la capătul unui șir de sancțiuni contravenționale având ca scop intrarea în legalitate a respectivului local. Numai în intervalul decembrie 2019-ianuarie 2020, cuantumul sancțiunilor contravenționale aplicate respectivului agent economic pentru neconformare la prevederile HCLM 192/2007 și neintrarea în legalitate a unității de alimentație publică a fost de 3.500 de lei. În curând, o hartă pe care arădenii vor putea regăsi toate sediile /punctele de lucru ale societăților comerciale din oraș având activitatea suspendată va fi disponibilă pe site-ul DGPL Arad”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

În vederea înăspririi măsurilor sancționatorii  în cazul continuării activității după dispunerea suspendării, cetățenii sunt îndrumați să sesizeze de urgență DGPLA, apelând numărul de telefon al Dispeceratului : 0257-939 (apel gratuit).

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite