Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Pohta ce-am pohtit". Lecţie deschisă de baschet: FCC ICIM Arad - ACSBT Alexandria 61-55

Comentează 0

Cu o poftă nebună de a demonstra că doar "indirectele" nemiloase au trimis-o pe locul 6 în Liga Naţională, şi că în mod normal, locul Aradului era altundeva, fetele de la FCC ICIM au jucat azi de o manieră entuzasmnată 30 de minute în faţa unui adversar care a arătat valoare în sezonul regulat. 

În Cupă, la Sf. Gheorghe, fetele lui Bogdan Bulj au zburat efectiv în 3 sferturi, şi cu o apărare greu de penetrat adunaseră doar 30 de puncte încasate în acest interval. Plus 55 înscrise în aceleaşi 3 sferturi. Şi asta chiar dacă Tavic nu a jucat, acuzând probleme medicale, iar adversarul a anihilat "creierul" Hadzovic, care a reuşit totuşi 8 recuperări şi 5 pase decisive. 

Acelaşi adversar însă a omis-o pe excelenta Poole, sau exemplarele Ferenczi, Nagy şi Coker (aceasta din urmă cu double-double). Şi cum semifinala bate la uşă, e programată mâine, Bulj a schimbat garnitura în ultimul sfert, lucru ce a permis Alexandriei să revină, dar era tardiv, eforturile lui Amukamara sau Vrancic (dar şi cu o Bartee, altădată decisivă, acum inexistentă) nefiind suficiente pentru o minune. 

FCC ICIM e în careul de aşi la Cupei României, şi visează frumos. Nu de alta dar Aradul trebuie să arate că merită un respect real din partea colegelor de competiţie.

FCC ICIM Arad - ACSBT Alexandria 61-55 (21-8, 19-13, 13-9, 8-25)

Arad: Poole 19 (3x3), Ferenczi 11 (3x3), Coker 11, Nagy 11, Wingate 6, Mercea 4 (1x3). Au mai jucat: Hadzovic, Zidaru, Ciotir

Alexandria: Amukamara 17 (1x3), Vrancic 16 (3x3), Grbic 9 (1x3), Mihai 5 (1x3), Voicu 4, Bartee 2, Cooper 2. Au mai jucat: Manea, Podar

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite