Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FCC ICIM pune probleme şi în acest sezon, chiar dacă unora nu le convine. "Să luptăm pentru club, oraş şi pentru suporterii noştri minunaţi"

FCC ICIM pune probleme şi în acest sezon, chiar dacă unora nu le convine.
Comentează 0

FCC ICIM Arad nu a lăsat nici o speranţă Alexandriei în sfertul de finală din Cupa României. Chiar dacă pe final teleormănencele au încercat "marea cu degetul" era prea târziu, şi victoria, conturată încă din primul sfert, a Aradului nu poate fi pusă la îndoială. Un joc exact, mai ales defensiv, un atac penetrant, şi din nou acelaşi grup unit, un mecanism bine calibrat de Bogdan Bulj.

"Am început meciul agresiv, concentraţi pe faza defensivă. În partea secundă am greşit mai mult însă, iar asta nu trebuie să se mai întâmple. E nevoie de concentrare 40 de minute, nu jumătate de meci. Dar sunt fericit că am câştigat, şi sunt mândru de echipa noastră. Învăţăm din fiecare meci, cu bune cu rele, ca să devenim din ce în ce mai buni", a spus după meci tehnicianul sârb al Aradului.

Capul limpede al Aradului în victoria din această seară a fost Porchia Poole. Americanca a avut cifre bune spre foarte bune, a încheiat meciul cu 22 de puncte, 9 recuperări şi 4 pase decisive. "Felicitări echipei pentru succes. Am avut o defensivă bună, mai ales în prima repriză, ceea ce ne-a oferit şansa de a avea şi procentaje bune în atac. Am căzut un pic în partea a doua, şi pentru că adversarul a crezut în şansa lui până la capăt. Importantă este însă victoria. Am controlat jocul de la început, dar acum nu mai trebuie să ne gândim la acest meci, trebuie să rămânem pozitive şi să ne pregătim pentru semifinale. Să luptăm pentru club, oraş şi pentru suporterii noştri minunaţi", a spus Poole.

..........................................................................................
În semifinale cu CSM Satu Mare!
Să mai spunem că mîine FCC ICIM Arad înfruntă CSM Satu Mare în semifinalele Cupei României. Viceliderul Ligii Naţionale de Baschet Feminin a învins în sferturi, scor 69-59 pe CSU Alba Iulia. În cealaltă semifinală Sepsi Sf. Gheorghe se duelează cu SCM Timişoara.

 

foto: Bogdan Cioară

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite