Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL: Îndrăznește să crezi în România condusă de oameni cinstiți!

PNL: Îndrăznește să crezi în România condusă de oameni cinstiți!
Comentează 0

În cursul zilei de ieri, PNL a făcut public mesajul de pre-campanie al partidului: Îndrăznește să crezi în România condusă de oameni cinstiți. Inspirația care a stat la baza sloganului de dinainte de campania electorală provine din faptul că Partidul Național Liberal a început reformarea clasei politice din interiorul structurii, iar acest lucru se observă și din listele candidaților la alegerile parlamentare, care conțin nume noi, oameni  onesti, oameni care nu au mai făcut politică, profesioniști ai diverselor domenii de activitate. Mai mult, PNL este singurul partid care nu a acceptat pe liste oameni cu probleme în justiție! 

În privința vociferărilor împotriva sloganului PNL, slogan care se aseamănă cu cel al altei formațiuni politice, facem câteva precizări, și anume, mesajul pe care încercăm să îl transmitem este unul foarte simplu, pe care orice român de bun simț îl poate înțelelge: PNL crede într-o Românie condusă de oameni cinstiți, PNL consideră că toți românii merită o țară condusă cu decență de către oameni onești. Pe când același mesaj, transmis prin vocea condamnatului Dragnea, liderul PSD sau ipocritului Fifor, vârful de lance al PSD Arad, nu poate fi un mesaj credibil.

Partidul Național Liberal, prin candidații la funcția de parlamentar, își propune să le ofere cetățenilor posibilitatea de a crede într-o Românie așa cum ne-o dorim cu toții, o Românie condusă de un premier corect, care a demonstrat în toată cariera sa că este capabil să muncească în favoarea românilor și că interesele, respectiv prioritățile sale, sunt bunăstarea lor, iar acesta nu poate fi decât Dacian Cioloș. Și da, cu un astfel de om la cârma guvernului, îndrăznim să credem în România!


Scrie un comentariu

trimite