Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL a sesizat CCR! Partidul Speculanților Dramei poporului roman lovește din nou!

Prin legile de suspendare a rambursării  creditelor și de acordare de facilități contribuabilor operatori economici, PSD și acoliții încalcă în mod cinic și lipsit de profesionalism Constituția, se folosește de fricile românilor și își bate joc de speranțele  noastre!
PSD și acoliții au păcălit din nou românii de bună-credință, prefăcându-se că lucrează în Parlament. Au adoptat, arătând  un oportunism mizerabil și o lipsă de scrupule de-a dreptul scandaloasă, două legi care își propun pompos să suspende rambursarea  creditelor și sa acorde facilități contribuabilor operatori economici. Pe principiul „le dăm la toți, că nu dăm de la noi”, iar dacă „nu le ajunge la toți” de vină este Guvernul liberal!

PNL a sesizat CCR! Partidul Speculanților Dramei poporului roman lovește din nou!
Comentează 0

Legile au fost adoptate repede-repede, dezbaterea a lipsit, scopul lor fiind acela de a păcăli populația, de a păcăli potențialii votanți și, dacă vor intra în vigoare, să creeze mari probleme actualului Guvern! 
Ce le trece prin cap PSD-iștilor? „Dacă trec legile de controlul CCR, lăsăm fără bani Guvernul liberal.” Deci Guvernul nu va putea lua măsurile economice care se impun, lumea va suferi și îi va înjura, dar ne vor vota pe noi în toamnă!
PSD-iștilor, dacă Guvernul liberal nu poate lua măsurile care se impun, cine va suferi? Nu concetățenii noștri?
(Gândul PSD-iștilor este unul criminal, pentru că banii puțini pe care îi avem trebuie drămuiți foarte bine pentru ca măsurile de ieșire din criza sanitară și cea economică să își producă efectele și să ne protejeze viețile, sănătatea și interesele noastre, ale cetățenilor români. Bani mai puțini pentru sănătate, bani mai puțini pentru sprijinirea persoanelor aflate în nevoie, pentru salvarea locurilor de muncă, pentru salvarea antreprenorilor români care plătesc taxe și impozite… Ce le pasă lor, PSD-iștilor!?)
Dacă totuși Guvernul liberal se descurcă, chiar dacă legile PSD-iste îi creează mari dificultăți, găsește resursele financiare necesare și aplică măsurile de salvare a populației și economiei românești? PSD-iști cred că, și în această ipoteză, tot ei vor avea de cîștigat!
Ce „nu le-au dat ei la toți”?  Ba da, „le-au dat la toți”! Fie că este nevoie fie că nu este nevoie, au dispus suspendarea plății ratelor la toate creditele și pentru toți împrumutații! Au suspendat și plata utilităților, pentru toți, că sunt în nevoie sau nu, ce contează acest amănunt atunci când te gândești că vin alegerile în toamnă! Dacă tot au avut această ocazie, de ce să nu suspenzi și plata leasing-ului? Că, deh, unii prieteni au Ferrari, alții Lamborghini, Mercedes, sunt bani mulți… și 9 luni de zile le folosim, tovarășilor, pe degeaba. Da, pe degeaba!
Nimeni nu mai plătește nimic! Dixit PSD! Vă dau la toți „ măsuri”!
Nu mai plătim taxe, nu plătim rate la banca, nu plătim utilități. Cine ? Niciunul! Să o ia naiba de viață, nu ne interesează că aruncăm în aer Bugetul țării, economia țării – așa gândim noi cei din PSD! Că doar este an electoral! Nu mai plătim taxe, nu plătim rate, nu plătim utilități și Bugetul țării va suporta totul?
Pe lîngă lipsa de bună-credință, pe lîngă populismul cinic pe care-l practică, PSD-iștilor le lipsește și profesionalismul. Știința de a face bine lucruri bune. Sunt patetici, frizând chiar penibilul prin felul în care au redactat și adoptat aceste două legi!
Legile PSD-iste sunt acte normative ratate, de o calitate a reglementării execrabilă. Sunt neclare, folosesc termeni improprii, sunt imprevizibile în aplicarea lor viitoare, sunt discriminatorii, încalcă principiul neretroactivității legilor civile, încalcă principiul proporționalității, al  bicameralismului, încalcă principiul cooperării loiale între puterile în stat, încalcă prevederi constituționale și legea care reglementează procesul de adoptare a actelor normative…!     Pur și simplu sunt neconstituționale, pe părți și de-a întregul!
PSD-iști și acoliți, să vă fie rușine! Speculați în mod populist momentul de criză și o faceți ca niște necalificați lipsiți de scrupule. Păcăliți cetățenii de bună-credință, le creați așteptări, speranțe, și apoi le veți spune (Nu-i așa?) că voi ați vrut, dar liberalii nu vă lasă… Nu vă mai bateți joc de români!

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite