Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ploile abundente produc noi INUNDAȚII în Arad

Precipitațiile abundente au produs primele inundații în oraș, iar echipele de muncitori ale Companiei de Apă au ieșit pe teren pentru a rezolva problemele.

Ploile abundente produc noi INUNDAȚII în Arad
Comentează 0

Cum era de așteptat, sub pasajul feroviar de pe strada Voinicilor s-a adunat iar apă, astfel că se intervine cu motopompe. Și în alte locuri din oraș este necesară prezența angajaților Companiei de Apă, pentru a reduce efectele inundațiilor.

Astfel, conform unui comunicat de presă, ”echipele de intervenţie ale Companiei de Apă au fost mobilizate încă din jurul orei 9, luni dimineaţă, pentru înlăturarea efectelor ploii torenţiale”.

”În zona Gemi Center şi la pasajul de pe str. Voinicilor intervin două motopompe şi două vidanje pentru evacuarea apelor pluviale de pe carosabil. De asemenea, echipe intervin şi pe str. Sever Bocu şi pe str. Dâmboviţei. 11 echipe şi 9 utilaje tip Woma şi vidanje sunt mobilizate pentru a răspunde la solicitări”, arată Compania de Apă.

Județul Arad se află sub atenţionare de averse de ploaie, fiind prevăzute cantități de peste 30 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite