Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Platformă de anunţuri imobiliare din Arad şi Békés

Platformă de anunţuri imobiliare din Arad şi Békés
Comentează 0

Platformă de anunţuri imobiliare din Arad şi Békés

Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad în parteneriat cu Fundația Județeană pentru dezvoltarea întreprinderilor Békés au dezvoltat o platformă pentru investiţii imobiliare în judeţele Arad şi Békés. Platforma urmărește să vină în sprijinul celor care intenţionează să deruleze o tranzacție imobiliară.

Această pagină web facilitează legătura între investitori, proprietari, dezvoltatori, brokeri şi toţi actorii implicaţi într-o tranzacţie imobiliară. Platforma oferă informaţii cu privire la solicitările, oportunităţile şi propunerile de afaceri din domeniul imobiliar (birouri, rezidenţial, hoteluri, logistic-depozitare, comercial, industrial).

“În urma unui amplu proiect de cercetare de piață, s-a identificat nevoia agenţilor economici, din cele două regiuni, de a avea acces la o bază de date cu oferte de vânzare-cumpărare de parcuri industriale, proprietăţi imobiliare, zone de investiţii, terenuri,  clădiri de birouri, etc. Ştim că procesul de căutare a unei proprietăţi imobiliare este anevoios, astfel că, prin această platformă dorim să facilităm accesul utilizatorilor la informații actualizate şi documentate”, explică preşedintele Camerei de Comerţ Arad, domnul Gheorghe Seculici.

Baza de date a fost creată în cadrul proiectului transfrontalier cu titlul „Cooperare transfrontalieră eficientă cu scopul creșterii ocupării forței de muncă în județele Arad și Békés”, proiect implementat prin programul Interreg V-A România - Ungaria 2014 – 2020, axa prioritară 3: Îmbunătățirea ocupării forței de muncă și promovarea mobilității forței de muncă transfrontaliere.

Obiectivul principal al proiectului este dezvoltarea economică a zonei de frontieră, creșterea ocupării forței de muncă, consolidarea legăturii transfrontaliere, satisfacerea cererii întreprinderilor pe piața muncii și eliminarea deficitului de forță de muncă, toate aceste fiind probleme comune în zonă. 

Cei interesati de o tranzacţie/investiţie imobiliară, pot consulta site-ul la https://spatiindustrialerohu.ro şi pot alege din multitudinea de imobile.

 

Biroul de presă al CCIA Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite