Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Piros Security Lioness” este în play-off-ul superligii naționale de fotbal feminin chiar dacă mai are de jucat un meci restanță.  Universitatea Alexandria - Piros Security 2-3

”Piros Security Lioness” este în play-off-ul superligii naționale de fotbal feminin chiar dacă mai are de jucat un meci restanță.  Universitatea Alexandria - Piros Security 2-3
Comentează 1

Echipa arădeană, pregătită de Dan Cuedan a obținut o victorie ” de aur” în această dimineață împotriva ” Universității ” Alexandria.

”A fost o deplasare foarte grea, ne-am dus pe ceață sute de kilometri și am jucat tot pe ceață”, a declarat Dan Cuedan.

Din fericire, ceața nu s-a depus pe ochii fotbalistelor arădene, acestea reușind o victorie extrem de importantă, o victorie ce le  asigură un loc în play-off-ul competiției chiar dacă mai au o partidă de disputat, duminică acasă, pe Sinicola Mic. 

 Meciul s-a disputat în satul Buzescu, lângă Alexandria.

”Fetele au despus pe lângă efort și o voință superbă, având puterea să revină și să învingă deși au fost conduse din primele minute cu 2-0.Pauza dintre reprize a fost un sfetnic bun pentru noi, le-am încurajat și în 18 minute am reușit să întoarcem rezultatul”, a continuat  antrenorul arădean după meci.

Repriza a doua a aparținut în totalitate ” leoaicelor”. În minutul 49, lovitură liberă executată perfect de Sucilă ( 1-2), Tot Sucilă transformă minutul 56, un penalty ( 2-2), iar în minutul 68, Magdalena Drăgan stabilește scorul final de 2-3.

” Nici n-am plecat din Alexandria și deja ne gândim la partida dificilă , ultima, de la Arad , când vom primi vizita ocupantei locului al doilea în clasament, Fortuna Becicherecu Mic, partidă pe care ne gândim să o câștigăm cu orice preț, a încheiat Cuedan.

Meritele pentru această deplasare victorioasă se pot acorda , liniștit, întregii delegații care s-a deplasat în sudul țării. În primul rând lotului de jucătoare, apoi antrenorului ( acesta obținând, de când a preluat echipa, rezultate remarcabile) , directorului sportiv Liviu Ilea ( furnicuța clubului) precum, și preparatorului fizic și celor trei șoferi care au condus cele două microbuze și o mașină personală până la Alexandria și înapoi.

Piros Security Lioness: Maha, Parlak, Drăgan, Bozian, Sucilă, Ancăș, Olariu, Marcea, Răduc, Șuveț, Bot, Neacșu, Prodan, Sîrbovan, Tomescu , Kugler.
Antrenor: Dan Cuedan
Director sportiv: Liviu Ilea

Felicitări ” Lioness”!

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite